Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie, wilgotne, cynamonowe ... to co tygryski lubią najbardziej :-)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1057
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1057
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka utrzeć na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym. Dodać olej, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i cynamon, nadal ucierając. Marchew zetrzeć na dużych oczkach, ananasy pokroić w kostkę. Do ciasta dodać marchew, wiórki kokosowe i ananasa, wymieszać dokładnie łyżką. Formę posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą. Ciasto piec w temp. 180 stopni ok. 1 godz. (do tzw. suchego patyka). Smacznego :-)