Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie, doskonałe na śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Do miski wsypać mąkę z sodą oczyszczoną i solą, wymieszać. Dodać jajka ,maślankę oraz dwie łyżki cukru pudru. Następnie dodać rozgniecione banany i wymieszać. Na patelni rozgrzać olej i smażyć rumiane placuszki.
Po usmażeniu układać na ręczniku papierowym aby wchłonął nadmiar tłuszczu.
Posypać cukrem pudrem.