Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rumiane i słodkie, przygotowane z jesiennych owoców
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 290
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4084
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30043
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 290
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4084
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30043
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, cukier puder i szczyptę soli. Dodajmy do tego kefir i jajko. Całość miksujemy.
Gruszki obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Startą gruszkę wrzucamy do miski z ciastem i mieszamy dokładnie łyżką.
Kładziemy po łyżce ciasta na rozgrzaną i polaną olejem/oliwą z oliwek patelnię i smażymy na rumiano z dwóch stron.