Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i szybkie danie obiadowe.
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 459
Polecam.
Odsłon: 91
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 99
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 459
Polecam.
Odsłon: 91
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 99
Składniki
Wpierw przygotować wkładkę- Pieczarki pokroić w plasterki.Cebulę obrać i drobno pokroić.Marchewką oskrobać i zetrzeć na drobniutkiej tarce jarzynowej.Ser zetrzeć na grubszej tarce jarzynowej.Szynkę pokroić w kosteczkę.Chili drobno posiekać. jak i natkę pietruszki.
Jajka roztrzepać, przesiać mąki z proszkiem. Mieszać dolewając wodę. Ma być gęstsza od ciasta naleśnikowego.Przyprawić i wymieszać. Dodać wszystkie składniki na wkładkę, przyprawić i wymieszać. Nabierać dużą łyżką.
Kłaść na gorący olej w patelni.(ogień zmniejszyć) Smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ketchupem.