Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i szybkie danie obiadowe.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 128
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2206
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 128
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 184
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 184
Składniki
Wpierw przygotować wkładkę- Pieczarki pokroić w plasterki.Cebulę obrać i drobno pokroić.Marchewką oskrobać i zetrzeć na drobniutkiej tarce jarzynowej.Ser zetrzeć na grubszej tarce jarzynowej.Szynkę pokroić w kosteczkę.Chili drobno posiekać. jak i natkę pietruszki.
Jajka roztrzepać, przesiać mąki z proszkiem. Mieszać dolewając wodę. Ma być gęstsza od ciasta naleśnikowego.Przyprawić i wymieszać. Dodać wszystkie składniki na wkładkę, przyprawić i wymieszać. Nabierać dużą łyżką.
Kłaść na gorący olej w patelni.(ogień zmniejszyć) Smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ketchupem.