Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczne ryżowe placki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7776
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 265
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2906
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7776
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 265
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2906
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
Ryż gotujemy do miękkości około 15 minut Mięso podsmażamy w garnku, dodajemy trzy łyżki oleju i dusimy przez 30 minut Następnie mięso mielimy w blenderze na bardzo drobną masę
Mięso, mąkę oraz jajko dodajemy do ugotowanego ryżu i zagniatamy na jednolitą masę Formujemy placuszki które obtaczamy w bułce tartej a następnie smażymy na patelni do uzyskania złotego koloru Placki podajemy z śmietaną lub sosem czosnkowym. Po więcej informacji zapraszamy na bloga: www.smacznebodomowe.pl