Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki ze świeżej cukinii, można podawać na słodki jak i na słono, na zimno bądź na ciepło. Zrobicie je w kilka minut. Smak nie do opisania, musicie zrobić je sami.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1002
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 412
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 365
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1002
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 412
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 365
Składniki
Cukinię umyć i zetrzeć na grubej tarce. Posolić i odstawić na 10 minut, wylać nadmiar wody. Do cukinii wlać jajko, wsypać mąkę i odrobinę pieprzu. Wszystko dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Smażymy na oleju rzepakowym od rozgrzanej patelni, na złocisty kolor z obu stron. Podajemy na słono lub słodko. Na zimno lub ciepło. Gotowe !!!