Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki ze świeżej cukinii, można podawać na słodki jak i na słono, na zimno bądź na ciepło. Zrobicie je w kilka minut. Smak nie do opisania, musicie zrobić je sami.
Sałatka makaronowa to chyba najpożywniejszy ze wszystkich wariantów sałatek....
Odsłon: 4049
Zbliża się tłusty czwartek a ja mam dziś dla Ciebie propozycje idealną na te...
Odsłon: 210
Sałatka makaronowa to chyba najpożywniejszy ze wszystkich wariantów sałatek....
Odsłon: 4049
Zbliża się tłusty czwartek a ja mam dziś dla Ciebie propozycje idealną na te...
Odsłon: 210
Składniki
Cukinię umyć i zetrzeć na grubej tarce. Posolić i odstawić na 10 minut, wylać nadmiar wody. Do cukinii wlać jajko, wsypać mąkę i odrobinę pieprzu. Wszystko dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Smażymy na oleju rzepakowym od rozgrzanej patelni, na złocisty kolor z obu stron. Podajemy na słono lub słodko. Na zimno lub ciepło. Gotowe !!!