Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne placki ze świeżej cukinii, można podawać na słodki jak i na słono, na zimno bądź na ciepło. Zrobicie je w kilka minut. Smak nie do opisania, musicie zrobić je sami.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8663
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8663
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Cukinię umyć i zetrzeć na grubej tarce. Posolić i odstawić na 10 minut, wylać nadmiar wody. Do cukinii wlać jajko, wsypać mąkę i odrobinę pieprzu. Wszystko dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Smażymy na oleju rzepakowym od rozgrzanej patelni, na złocisty kolor z obu stron. Podajemy na słono lub słodko. Na zimno lub ciepło. Gotowe !!!