Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięcho na bok! Wchodzi cukinia i pomidor! Mistrzowskie połączenie <3 Ach! Parmezan! Parmezan…taki trójkącik…
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25880
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3039
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1395
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25880
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3039
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1395
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce o dużych oczkach. Solimy, odstawiamy na pół godziny. Odcedzamy. Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry. Usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. Dodajemy do cukinii ze startym parmezanem oraz posiekaną cebulą. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, mieszamy z ziołami, doprawiamy solą i smażymy na rumiano.