Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięcho na bok! Wchodzi cukinia i pomidor! Mistrzowskie połączenie <3 Ach! Parmezan! Parmezan…taki trójkącik…
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12568
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce o dużych oczkach. Solimy, odstawiamy na pół godziny. Odcedzamy. Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry. Usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. Dodajemy do cukinii ze startym parmezanem oraz posiekaną cebulą. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, mieszamy z ziołami, doprawiamy solą i smażymy na rumiano.