Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięcho na bok! Wchodzi cukinia i pomidor! Mistrzowskie połączenie <3 Ach! Parmezan! Parmezan…taki trójkącik…
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 53
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 86
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 113
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 94
Pasztet z pieczonego kalafiora z ciecierzycą
Odsłon: 53
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 86
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 113
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 94
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce o dużych oczkach. Solimy, odstawiamy na pół godziny. Odcedzamy. Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry. Usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. Dodajemy do cukinii ze startym parmezanem oraz posiekaną cebulą. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, mieszamy z ziołami, doprawiamy solą i smażymy na rumiano.