Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki obiad lub przekąska.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
Cukinię umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Do cukinii dodać jajka, mąkę, sól oraz pieprz i wymieszać. Odstawić na chwilę, aż cukinia puści sok.
Por umyć i pokroić na małe kawałki, a następnie dodać do reszty ciasta na placki i wymieszać.
Smażyć z obydwu stron na oleju na złoty kolor.