Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i szybki obiad lub przekąska.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2160
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9751
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3464
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6858
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2160
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9751
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3464
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6858
Składniki
Cukinię umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Do cukinii dodać jajka, mąkę, sól oraz pieprz i wymieszać. Odstawić na chwilę, aż cukinia puści sok.
Por umyć i pokroić na małe kawałki, a następnie dodać do reszty ciasta na placki i wymieszać.
Smażyć z obydwu stron na oleju na złoty kolor.