Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na kolację, lub obiad:)
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 118
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20700
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26420
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4403
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 118
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20700
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26420
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1078
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4403
Składniki
Cukinię ścieramy na tarce o grubych oczkach, posypujemy troszkę solą by cukinia puściła wodę. Odciskamy cukinię z wody. Dodajemy jajko, ser, majonez, cebulę również starta na grubych oczkach. Doprawiamy do smaku sola, pieprzem. Możemy dodać swoje ulubione przyprawy. Całość mieszamy.
Patelnię z dodatkiem oliwy mocno rozgrzewamy. Nakładamy ciasto i smażymy jak placki ziemniaczane na złoty kolor. Dosłownie po 2 minuty z każdej strony wystarcza. Smacznego :)