Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2166
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9753
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3471
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6860
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2166
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9753
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3471
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6860
Składniki
Mąkę wymieszać z kefirem i jajkami. Dodać cukier, proszek do pieczenia i sól.
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce, wymieszać z ciastem.
Smażyć placki na rozgrzanym oleju aż będą rumiane. Posypać cukrem pudrem.