Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następne danie,które pokazuje,że w kuchni nic się nie marnuje.Zostały mi z obiadu ziemniaki jak i kiszona kapustka. Placki w takim połączeniu wyszły wyśmienite:)
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 15
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 105
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 1880
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 131
Dzisiaj kolejna moja kapusta kiszona, tym razem kiszona w słoikach. Kapusta k...
Odsłon: 15
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej szynki z dodatkiem war...
Odsłon: 105
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 1880
Pyszny schabik nadziewany kabanosami, o kruchym , mięciutkim i delikatnym mię...
Odsłon: 131
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kiszoną kapustę odciśniętą z wody. Smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku pieprzem i solą. Ziemniaki zetrzeć na grybych oczkach tarła. W misce wymieszać,ziemniaki,kapustę, jajko i doprawić do smaku. Formować kotleciki i smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z sosem grzybowym,same,też są pyszne.
Smacznego życzę!