Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następne danie,które pokazuje,że w kuchni nic się nie marnuje.Zostały mi z obiadu ziemniaki jak i kiszona kapustka. Placki w takim połączeniu wyszły wyśmienite:)
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 275
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21599
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 275
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21599
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kiszoną kapustę odciśniętą z wody. Smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku pieprzem i solą. Ziemniaki zetrzeć na grybych oczkach tarła. W misce wymieszać,ziemniaki,kapustę, jajko i doprawić do smaku. Formować kotleciki i smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z sosem grzybowym,same,też są pyszne.
Smacznego życzę!