Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następne danie,które pokazuje,że w kuchni nic się nie marnuje.Zostały mi z obiadu ziemniaki jak i kiszona kapustka. Placki w takim połączeniu wyszły wyśmienite:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13930
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1604
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15641
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6357
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13930
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1604
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15641
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6357
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kiszoną kapustę odciśniętą z wody. Smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku pieprzem i solą. Ziemniaki zetrzeć na grybych oczkach tarła. W misce wymieszać,ziemniaki,kapustę, jajko i doprawić do smaku. Formować kotleciki i smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z sosem grzybowym,same,też są pyszne.
Smacznego życzę!