Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następne danie,które pokazuje,że w kuchni nic się nie marnuje.Zostały mi z obiadu ziemniaki jak i kiszona kapustka. Placki w takim połączeniu wyszły wyśmienite:)
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3752
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 930
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 229
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34211
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 560
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3752
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 930
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 229
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34211
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 560
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle. Dodać kiszoną kapustę odciśniętą z wody. Smażyć do odparowania wody,doprawić do smaku pieprzem i solą. Ziemniaki zetrzeć na grybych oczkach tarła. W misce wymieszać,ziemniaki,kapustę, jajko i doprawić do smaku. Formować kotleciki i smażyć na złoty kolor z dwóch stron. Podawać z sosem grzybowym,same,też są pyszne.
Smacznego życzę!