Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1157
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Ziemniaki obierz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Do startych ziemniaków dodaj pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj.
Dobrze rozgrzej kilka łyżek olej na patelni, a następnie dużą łyżką do zup nakładaj masę ziemniaczaną na patelnię tak aby powstały placki.
Smaż z obu stron na złoto-brązowy kolor. Smacznego !!!