Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi placków ziemniaczanych przyznać się ! My uwielbiamy zwłaszcza z kwaśną śmietaną i cukrem.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2743
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1267
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 726
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2743
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1267
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 726
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Ziemniaki obrać i umyć.
Zetrzeć na tarce do ziemniaków lub zmielić przez maszynkę (my uwielbiamy starte ręcznie całkiem inny smak).
Do startych ziemniaków dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę.
Następnie jajka,sól i pieprz.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać olej i go rozgrzać, położyć 2 - 3 łyżki ciasta ziemniaczanego,
I smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać kto z czym lubi.