Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi placków ziemniaczanych przyznać się ! My uwielbiamy zwłaszcza z kwaśną śmietaną i cukrem.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5800
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5800
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Ziemniaki obrać i umyć.
Zetrzeć na tarce do ziemniaków lub zmielić przez maszynkę (my uwielbiamy starte ręcznie całkiem inny smak).
Do startych ziemniaków dodać cebulę pokrojoną w drobną kostkę.
Następnie jajka,sól i pieprz.
Wszystko dokładnie wymieszać.
Na patelnię wlać olej i go rozgrzać, położyć 2 - 3 łyżki ciasta ziemniaczanego,
I smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać kto z czym lubi.