Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne placki ziemniaczane to świetna propozycja obiadowa. Takie placuszki możemy podawać z ulubionymi sosami i dodatkami.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5043
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 597
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2256
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 163
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5043
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 597
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2256
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 163
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Miskę lekko przechylamy na bok, ziemniaki zbieramy z jednej strony miski, tak aby zebrał się płyn.
Płyn zlewamy. Cebulę obieramy i kroimy w koteczkę. Natkę pietruszki szatkujemy. Czosnek przeciskamy przez praskę. Do ziemniaków dodajemy pozostałe składniki i dokładnie mieszamy. Na patelnię wlewamy olej rozgrzewamy i smażymy placuszki z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ulubionymi sosami lub dodatkami. Smacznego ;)