Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 2 kg ziemniaków 3 jajka 4 ząbki czosnku 1 mała cebula Sól Pieprz Majeranek Olej Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4460
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3141
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4460
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3141
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.