Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 2 kg ziemniaków 3 jajka 4 ząbki czosnku 1 mała cebula Sól Pieprz Majeranek Olej Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8581
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3031
Polecam.
Odsłon: 1817
Polecam.
Odsłon: 522
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.