Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 2 kg ziemniaków 3 jajka 4 ząbki czosnku 1 mała cebula Sól Pieprz Majeranek Olej Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12898
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14173
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5876
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12898
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1464
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14173
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5876
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.