Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 2 kg ziemniaków 3 jajka 4 ząbki czosnku 1 mała cebula Sól Pieprz Majeranek Olej Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.