Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta potrawa staropolska, lubiana nie tylko przez dzieci.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4267
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1148
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 187
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2219
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4267
Składniki
Obrane, umyte ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce.
Dodać jaja, mąkę, sól, wymieszać.
Smażyć racuszki na gorącym oleju, na złoty kolor. Podawać gorące (z cukrem, śmietaną, keczupem, sosem tzatziki, lub innym ostrym). Smacznego.