Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te placki są najlepsze.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, wbić jajko, dodać posiekaną papryczkę, natkę pietruszki, , bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z jogurtem posypanym cukrem trzcinowym.