Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te placki są najlepsze.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 24
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, wbić jajko, dodać posiekaną papryczkę, natkę pietruszki, , bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z jogurtem posypanym cukrem trzcinowym.