Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te placki są najlepsze.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 50
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 50
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, wbić jajko, dodać posiekaną papryczkę, natkę pietruszki, , bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z jogurtem posypanym cukrem trzcinowym.