Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te placki są najlepsze.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2299
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8869
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2299
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8869
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o średnich oczkach, wbić jajko, dodać posiekaną papryczkę, natkę pietruszki, , bułkę tartą, mąkę ziemniaczaną. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z jogurtem posypanym cukrem trzcinowym.