Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie placku smakują wybornie. Ten przepis polecam bardzo .
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11232
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6459
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13457
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5226
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11232
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6459
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5458
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13457
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5226
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odlać nadmiar soku, wbić jajko, wsypać obie maki, bułkę tartą, majeranek, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką placuszki i smażyć z obu stron na chrupiąco. Po usmażeniu odsączyć z oleju na ręczniku papierowym. Podawać z jogurtem polane miodem. SMACZNEGO.