Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie placku smakują wybornie. Ten przepis polecam bardzo .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, odlać nadmiar soku, wbić jajko, wsypać obie maki, bułkę tartą, majeranek, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką placuszki i smażyć z obu stron na chrupiąco. Po usmażeniu odsączyć z oleju na ręczniku papierowym. Podawać z jogurtem polane miodem. SMACZNEGO.