Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące i smaczne placki na obiad.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3003
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Ziemniaki, cebulę obrać zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać pokrojoną w drobną kostkę kiełbasę, jajka, mąkę, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wyrobić masę. Kłaść łyżką masę ziemniaczaną na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na złoty kolor, odsączyć na ręczniku papierowy i podawać z sosem czosnkowym. SMACZNEGO