Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki ziemniaczane z dodatkiem brokułu. Smaczny obiad wegetariański. Proporcje na około 16 placków.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3423
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3423
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 834
Składniki
Brokuł umyć, odciąć twardą część łodygową , podzielić na różyczki i pokroić je na drobne kawałki.
Cebulę obrać i posiekać.
Ziemniaki obrać, umyć i zetrzeć na wiórki na tarce o małych oczkach.
Wszystkie składniki oprócz oleju do smażenia wymieszać.
Smażyć z obydwu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.