Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące placki ziemniaczane z dodatkiem brokułu. Smaczny obiad wegetariański. Proporcje na około 16 placków.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13053
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
Brokuł umyć, odciąć twardą część łodygową , podzielić na różyczki i pokroić je na drobne kawałki.
Cebulę obrać i posiekać.
Ziemniaki obrać, umyć i zetrzeć na wiórki na tarce o małych oczkach.
Wszystkie składniki oprócz oleju do smażenia wymieszać.
Smażyć z obydwu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.