Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek cukinii i czosnku podnosi smak tych placuszków. Wybornie smakują z dodatkiem kwaśnej śmietany doprawionej ulubionymi świeżymi lub suszonymi ziołami.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 83
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 389
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 159
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 156
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 83
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 389
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 159
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 156
Składniki
Młodą cukinię umyć, wydrążyć nawet małe gniazda nasienne ale nie obierać ze skórki. Zetrzeć na tarce lub w malakserze razem z ziemniakami, cebulą i czosnkiem. Przełożyć na sito by usunąć nadmiar płynu. Można lekko docisnąć. Przełożyć do miski, wbić jajka, dodać mąkę i przyprawy. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Przełożyć na papierowy ręcznik by usunąć nadmiar tłuszczu. Podawać z kwaśną śmietaną z dodatkiem ulubionych ziół.