Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne placki na smaczny obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 512
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 512
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, dynię obrać, zetrzeć na tarce razem z cebulą. Dodać mąkę, sodę, bułkę tartą, wbić jajka, przyprawić do smaku. Wymieszać, kłaść placki łyżką na rozgrzany olej, smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z kwaśną śmietaną.