Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i chrupiące! przepis Docherro: https://smaker.pl/przepisy-dania-glowne/przepis-placki-ziemniaczane-z-dodatkiem-oscypka,169326,docherro.html
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5912
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4484
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5912
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1372
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12710
Składniki
Ziemniaki, cebulę i czosnek trze się na tarce ziemniaczanej, oscypek na cienkim oczku. Jeszcze mąka, jajo i sól. Można smażyć na rumiano, wyszło 12 sztuk. Placki są wyjątkowo aromatyczne i chrupkie przez dodatek sera.
:D
Smacznego :)