Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczne placki ziemniaczane.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
Składniki
Wykonanie: Pieczarki umyć, pokroić w paski, włożyć na podsmażaną na maśle cebulę, przyprawić solą i pieprzem i poddusić. Ziemniaki obrać, zetrzeć, dodać jajko, mąkę, pieczarki, przyprawić do smaku. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z dowolną surówką.