Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są wyborne i super smakują.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14660
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19713
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1885
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14660
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19713
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, wbić jajka, dodać natkę pietruszki, bułkę tartą. Wymieszać z twarożkiem, startą rzodkiewką, mąką, doprawić do smaku. Dokładnie wymieszać, smażyć placuszki na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Następnie odsączyć na ręczniku papierowym i podawać z kwaśną śmietaną.