Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są chrupiące i smakują wybornie.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach razem z cebulą, rzodkiewką dodać otręby , wbić jajka, wsypać bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą, ziołami i pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu dobrze odsączyć na ręczniku papierowym. Podawać z kwaśną śmietaną.