Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są chrupiące i smakują wybornie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413962
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413962
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach razem z cebulą, rzodkiewką dodać otręby , wbić jajka, wsypać bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą, ziołami i pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu dobrze odsączyć na ręczniku papierowym. Podawać z kwaśną śmietaną.