Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są chrupiące i smakują wybornie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach razem z cebulą, rzodkiewką dodać otręby , wbić jajka, wsypać bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą, ziołami i pieprzem do smaku, dokładnie wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeniu dobrze odsączyć na ręczniku papierowym. Podawać z kwaśną śmietaną.