Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z mizerią smakują najlepiej
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 444
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3917
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1353
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 444
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11162
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3917
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1353
Składniki
Na tarce do ziemniaków starłam ziemniaki, cebulę i czosnek, na grubym oczku starłam cukinię. Polecam użycie maszynki z przystawkami do ścierania lub malaksera z odpowiednimi nakładkami. Do masy dodałam mąkę, sól, jaja. Jeśli masę przygotujemy za wcześnie to placki będą kwaśnawe.
Placki smaży się do zrumienienia na dosyć dużym ogniu.
Świetnie smakowały z mizerią! Smacznego :)