Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziemniaczane jak zwykle pyszne, te z lekką nutą selera.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Składniki
Zebrałam selery z działki i zastanawialiśmy się w domu jakie danie z selerem byłoby smaczne. Od razu padło na placki. Nie zawiedliśmy się, są przepyszne! Ziemniaki starłam na tarce ziemniaczanej, a selera na mandolinie na bardzo cienkie zapałki- można użyć zwykłej tarki do warzyw. Dodałam jajo, mąkę, sól i pieprz.
Masę wymieszałam i usmażyłam.
Smak jest obłędny! Smacznego :)