Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój autorski przepis na smaczne i pożywne placuszki na obiad lub do pracy.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 96
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 996
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 96
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 996
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu, odsączyć i odstawić do całkowitego wystygnięcia. Następnie dodać posiekaną bardzo drobno cebulę, odsączony na sicie groszek, tuńczyka, starty ser, mąkę ziemniaczaną, wbić jedno jajko, doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko wymieszać dokładnie ręką. Formować na mokrej dłoni zgrabne placuszki, maczać w rozbełtanych jajkach z mlekiem, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z gęstym jogurtem naturalnym typu greckiego. SMACZNEGO.