Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromartczne,na ciepło i zimno. Obiad w kilkanaście minut.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4893
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6229
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4893
Składniki
Ser rozetrzeć widelcem z jajkami. Dodać mąkę,sól,pr.do pieczenia,cukier waniliowy i zmiksować. Na końcu dać rodzynki i wymieszać łyżką. Łyżką kłaść placuski na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron. Nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym. Gotowe posypać cukrem pudrem Smacznego życzę!