Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3089
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3089
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Cukinię należy zetrzeć na tarce, na dużych oczkach. Posolić i poczekać aż odejdzie nadmiar wody. Por poszatkować. W dużej misce mieszamy cukinię, por, jajka,mleko, mąki daje tyle by masa miała konsystencję śmietany. Do smaku jeszcze pieprz i sól.
Placuszki smażymy na oleju aż uzyskają złoty kolor.
Bardzo dobre są placuszki z sosem tzatzyki lub sosem czosnkowym mojego przepisu. (twarożek homogenizowany naturalny,2 ząbki czosnku, sól ,pieprz, oregano). Pycha :)