Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze placki jakie jadłam.
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 231
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 90
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3888
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 231
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 90
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3888
Składniki
Cukinię umyć, odciąć końce i pokroić w bardzo cienkie plasterki, a te w długie słupki. Wymieszać w dużej misie z jajkami i mąką. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Na patelni rozgrzać olej. Porcje cukinii nawijać na widelec i delikatnie zsuwać na patelnię. Smażyć z obu stron na rumiany kolor.
Podawać z serem i pomidorami pokrojonymi w plasterki. SMACZNEGO!