Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato a więc cukinia pod wieloma postaciami
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34054
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1187
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113531
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34054
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1187
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113531
Składniki
1. cukinię umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posypać łyżką soli, przełożyć na sitko, odstawić, po godzinie odcisnąć, dodać startą na tarce cebulę, jajko, mąkę, doprawić sola i pieprzem, 2. ogórka umyć, zetrzeć na grubych oczkach, dodać przeciśnięty ząbek czosnku, jogurt, doprawić solą i pieprzem, 3. placuszki smażyć na rozgrzanym oleju, podawać z sosem jogurtowym, smacznego