Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lato a więc cukinia pod wieloma postaciami
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5618
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1102
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5163
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1527
Składniki
1. cukinię umyć, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, posypać łyżką soli, przełożyć na sitko, odstawić, po godzinie odcisnąć, dodać startą na tarce cebulę, jajko, mąkę, doprawić sola i pieprzem, 2. ogórka umyć, zetrzeć na grubych oczkach, dodać przeciśnięty ząbek czosnku, jogurt, doprawić solą i pieprzem, 3. placuszki smażyć na rozgrzanym oleju, podawać z sosem jogurtowym, smacznego