Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa jednodaniowa
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
przygotowanie: kurczaka kroimy w kosteczkę, przyprawiamy łyżeczką vegety, do tego dodajemy pokrojoną w drobną kostkę cebulę, starte na tarce pieczarki oraz majonez i żółty ser. wbijamy jajka, wyciskamy czosnek i przyprawiamy pieprzem,majerankiem,papryką. odstawiamy do lodówki na godzinę a po wyjęciu dodajemy mąkę ziemniaczana wszystko mieszamy ,wykładamy łyżką na patelnię i smażymy na oliwie. smacznego.