Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z kurczaka zrobiłam hurtowo, bo wiem, że jedzone przez kilka dni nie nudzą się tak jak zwykły kotlet. Polecam zarówno na ciepło z młodymi ziemniakami i sałatą, jak i na zimno do ręki.
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 328
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 184
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 777
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 328
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 184
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 777
Składniki
Filety umyć, pokroić w drobną kostkę. Posypać pieprzem, słodką papryką, ziołami, posolić, dodać przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku Wstawić na ½ godziny do lodówki. Warzywa pokroić i dodać do mięsa wraz z rozkłóconymi jajkami oraz mąka. Dobrze wymieszać. Kłaść po łyżce masy na rozgrzany tłuszcz i smażyć na rumiano z obu stron.