Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z kurczaka zrobiłam hurtowo, bo wiem, że jedzone przez kilka dni nie nudzą się tak jak zwykły kotlet. Polecam zarówno na ciepło z młodymi ziemniakami i sałatą, jak i na zimno do ręki.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16087
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4886
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16087
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4886
Składniki
Filety umyć, pokroić w drobną kostkę. Posypać pieprzem, słodką papryką, ziołami, posolić, dodać przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku Wstawić na ½ godziny do lodówki. Warzywa pokroić i dodać do mięsa wraz z rozkłóconymi jajkami oraz mąka. Dobrze wymieszać. Kłaść po łyżce masy na rozgrzany tłuszcz i smażyć na rumiano z obu stron.