Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może by tak pyszny obiadek na dowolny dzień tygodnia ? czas przygotowania dość długi aby mięso było w pełni miękkie ale uwierzcie mi naprawdę warto. Po przepis zapraszam na blog pod podanym linkiem tam już czeka na was szczegółowy przepis oraz zdjęcia co i jak wykonać
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 25
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 25
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 49
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 163
Składniki
Mięso w plastrach z wmasowaną przyprawą i olejem obsmażyć na mocno rumiany kolor
Po podsmażeniu wlać wodę i dusić pod przykryciem a w trakcie duszenia dodać warzywa paski i por dusząc do wyparowania dwóch szklanek wody
Po wyparowaniu wody gdy została szklanka dodać pomidory oczyszczone ze skórek pomidory i dusić najpierw pod przykryciem przez 15 minut a po tym czasie smażyć bez przykrycia do czasu aż powstanie sos