Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne:) Choć czas pieczenia jest długi.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 28
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 108
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 74
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 28
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 108
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 698
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 74
Składniki
Opłukane mięso pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Dać do miski,dodać resztę przypraw,nie solimy ,dopiero na końcu pieczenia,ponieważ sól spowoduje,że mięso będzie twarde. Wszystko wymieszać i dać na noc do lodówki. Na drugi dzień włączyć piekarnik i ustawić na 160st.Włożyć mięso i piec pod przykryciem 2-2,5 godz. Sprawdzić czy jest miękke,jeśli tak posolić i już bez przykrycia zapiec w 190st.
Smacznego życzę!