Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne:) Choć czas pieczenia jest długi.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Opłukane mięso pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Dać do miski,dodać resztę przypraw,nie solimy ,dopiero na końcu pieczenia,ponieważ sól spowoduje,że mięso będzie twarde. Wszystko wymieszać i dać na noc do lodówki. Na drugi dzień włączyć piekarnik i ustawić na 160st.Włożyć mięso i piec pod przykryciem 2-2,5 godz. Sprawdzić czy jest miękke,jeśli tak posolić i już bez przykrycia zapiec w 190st.
Smacznego życzę!