Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne:) Choć czas pieczenia jest długi.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Składniki
Opłukane mięso pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Dać do miski,dodać resztę przypraw,nie solimy ,dopiero na końcu pieczenia,ponieważ sól spowoduje,że mięso będzie twarde. Wszystko wymieszać i dać na noc do lodówki. Na drugi dzień włączyć piekarnik i ustawić na 160st.Włożyć mięso i piec pod przykryciem 2-2,5 godz. Sprawdzić czy jest miękke,jeśli tak posolić i już bez przykrycia zapiec w 190st.
Smacznego życzę!