Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny letni obiad
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 997
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666485
Składniki
Grzyby obrałam umyłam i pokroiłam. To grzyby z pogranicza Czech rośnie tak kilka gatunków podgrzybków.
Pokrojoną cebulę zeszkliłam w rondelku. potem dodałam czosnek. Gdy czosnek zaczął pachnieć wrzuciłam pokrojone grzyby. Podsmażyłam je , aż wyparowała woda i się zrumieniły. Sos zagęściłam mąką rozrobiona w wodzie. Sos doprawiłam solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia do sosu dodałam posiekaną natkę. U mnie przeważnie taki obiad był podawany z ziemniakami w piątek.
Smacznego :)