Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny letni obiad
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13181
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1148
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13181
Składniki
Grzyby obrałam umyłam i pokroiłam. To grzyby z pogranicza Czech rośnie tak kilka gatunków podgrzybków.
Pokrojoną cebulę zeszkliłam w rondelku. potem dodałam czosnek. Gdy czosnek zaczął pachnieć wrzuciłam pokrojone grzyby. Podsmażyłam je , aż wyparowała woda i się zrumieniły. Sos zagęściłam mąką rozrobiona w wodzie. Sos doprawiłam solą i pieprzem. Po wyłączeniu ognia do sosu dodałam posiekaną natkę. U mnie przeważnie taki obiad był podawany z ziemniakami w piątek.
Smacznego :)