Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam osoby, która nie lubi pierogów z serem. A odsmażane na maśle są po stokroć lepsze:)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44932
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5006
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44932
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.
Twaróg (najlepiej już mielony) wymieszać z jajkiem i odrobiną cukru. Nie podałam ilości cukru, bo każdy ma swój próg słodkości.
Ciasto rozwałkować, wykrawać szklanką krążki, nakładać farsz i gotowe pierogi wrzucać do wrzącej wody. Kiedy pierogi już będą ugotowane, odsączamy je i wrzucamy na patelnie na rozgrzane masło. Podajemy polane śmietanką i posypane cukrem:)