Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie znam osoby, która nie lubi pierogów z serem. A odsmażane na maśle są po stokroć lepsze:)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 907
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15259
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1877
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 907
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15259
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1877
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.
Twaróg (najlepiej już mielony) wymieszać z jajkiem i odrobiną cukru. Nie podałam ilości cukru, bo każdy ma swój próg słodkości.
Ciasto rozwałkować, wykrawać szklanką krążki, nakładać farsz i gotowe pierogi wrzucać do wrzącej wody. Kiedy pierogi już będą ugotowane, odsączamy je i wrzucamy na patelnie na rozgrzane masło. Podajemy polane śmietanką i posypane cukrem:)