Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami czasu brak...więc trzeba coś przygotować w oka mgnieniu. Kulinarne "guru" napisała niedawno, że jak upał, to mięsa się nie chce...a jednak. Statystyki potwierdzają, że Polacy lubią grillować z rodziną, ze znajomymi...ot tak, po prostu. Zdecydowanie tak przygotowane mięso nadaje się na tę okoliczność ;)
Jesień pachnie jabłkami z cynamonem. Polecam do kawy ciasteczka z jabłkiem.
Odsłon: 384
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 173
Jesień pachnie jabłkami z cynamonem. Polecam do kawy ciasteczka z jabłkiem.
Odsłon: 384
Bardzo często jest problem z sałatką do dania głównego. I wtedy wkracza do dz...
Odsłon: 173
Składniki
Mięso czyścimy, myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Przekładamy do miski. Następnie zalewamy sosem, dokładnie mieszamy, tak by mięso całe było pokryte barbecue. Przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy pod przykryciem 40 min w temperaturze 180°C. Później 10 min bez przykrycia w tej samej temperaturze.