Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ktoś z Was lubi mięsa na słodko? No to wpadajcie po przepis. Szybki, prosty i mega smaczny!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424820
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4752
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424820
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10650
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336937
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4752
Składniki
Podudzia oczyszczamy. Pozostałe składniki łączymy ze sobą, dodajemy do mięsa. Marynujemy przez noc. Pieczemy 35 min. w 180°C, pod koniec włączamy na 5 min. termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.