Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ktoś z Was lubi mięsa na słodko? No to wpadajcie po przepis. Szybki, prosty i mega smaczny!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1803
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1968
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1803
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1534
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1968
Składniki
Podudzia oczyszczamy. Pozostałe składniki łączymy ze sobą, dodajemy do mięsa. Marynujemy przez noc. Pieczemy 35 min. w 180°C, pod koniec włączamy na 5 min. termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.