Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ktoś z Was lubi mięsa na słodko? No to wpadajcie po przepis. Szybki, prosty i mega smaczny!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5620
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154756
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1023
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 442
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5620
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154756
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1023
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 442
Składniki
Podudzia oczyszczamy. Pozostałe składniki łączymy ze sobą, dodajemy do mięsa. Marynujemy przez noc. Pieczemy 35 min. w 180°C, pod koniec włączamy na 5 min. termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.