Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ktoś z Was lubi mięsa na słodko? No to wpadajcie po przepis. Szybki, prosty i mega smaczny!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 381
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Podudzia oczyszczamy. Pozostałe składniki łączymy ze sobą, dodajemy do mięsa. Marynujemy przez noc. Pieczemy 35 min. w 180°C, pod koniec włączamy na 5 min. termoobieg. Podajemy z ulubionymi dodatkami.