Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki faszerowane Bazylią, która ma wyjątkowy smak i aromat, a także potrafi skutecznie poprawić nasz nastrój.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
1. Mięso kroimy na grube płaty.
2. Doprawiamy solą oraz dużą ilością przyprawy.
3. Nacinamy wzdłuż, robiąc kieszonkę.
4. Ser kroimy w plasterki.
5. Pomidora w pół plasterki.
6. Bazylię drobno kroimy.
7. Napełniamy kieszonki, najpierw wkładamy ser.
8. Następnie pomidora.
9. Na koniec bazylię.
10. Spinamy wykałaczką.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.