Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki faszerowane Bazylią, która ma wyjątkowy smak i aromat, a także potrafi skutecznie poprawić nasz nastrój.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34575
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 341
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 217
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34575
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 177
Składniki
1. Mięso kroimy na grube płaty.
2. Doprawiamy solą oraz dużą ilością przyprawy.
3. Nacinamy wzdłuż, robiąc kieszonkę.
4. Ser kroimy w plasterki.
5. Pomidora w pół plasterki.
6. Bazylię drobno kroimy.
7. Napełniamy kieszonki, najpierw wkładamy ser.
8. Następnie pomidora.
9. Na koniec bazylię.
10. Spinamy wykałaczką.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.