Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki faszerowane Bazylią, która ma wyjątkowy smak i aromat, a także potrafi skutecznie poprawić nasz nastrój.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40409
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 202
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 386
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9313
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40409
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 202
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 386
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9313
Składniki
1. Mięso kroimy na grube płaty.
2. Doprawiamy solą oraz dużą ilością przyprawy.
3. Nacinamy wzdłuż, robiąc kieszonkę.
4. Ser kroimy w plasterki.
5. Pomidora w pół plasterki.
6. Bazylię drobno kroimy.
7. Napełniamy kieszonki, najpierw wkładamy ser.
8. Następnie pomidora.
9. Na koniec bazylię.
10. Spinamy wykałaczką.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.