Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki faszerowane Bazylią, która ma wyjątkowy smak i aromat, a także potrafi skutecznie poprawić nasz nastrój.
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2371
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10511
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5755
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1049
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7988
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2371
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10511
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 5755
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1049
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7988
Składniki
1. Mięso kroimy na grube płaty.
2. Doprawiamy solą oraz dużą ilością przyprawy.
3. Nacinamy wzdłuż, robiąc kieszonkę.
4. Ser kroimy w plasterki.
5. Pomidora w pół plasterki.
6. Bazylię drobno kroimy.
7. Napełniamy kieszonki, najpierw wkładamy ser.
8. Następnie pomidora.
9. Na koniec bazylię.
10. Spinamy wykałaczką.
11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 30 minut w 180 ̊C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.