Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie można wzbogacić podsmażonymi grzybami. Kuchnia regionalna.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2798
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421898
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2186
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2798
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421898
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2186
Składniki
Mięso umyłem, zmieliłem, wymieszałem z posiekaną cebulą oraz z dwoma jajkami. Doprawiłem solą i pieprzem. Obrałem bułkę ze skórki, a miąższ pokroiłem w kostkę. Z masy mięsnej uformowałem kulki, które obtoczyłem w roztrzepanym jajku i bułce. Podsmażyłem je na smalcu, a następnie zapiekłem w piekarniku 5 minut w temperaturze 160 stopni.