Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie można wzbogacić podsmażonymi grzybami. Kuchnia regionalna.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25075
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 169
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25075
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 169
Składniki
Mięso umyłem, zmieliłem, wymieszałem z posiekaną cebulą oraz z dwoma jajkami. Doprawiłem solą i pieprzem. Obrałem bułkę ze skórki, a miąższ pokroiłem w kostkę. Z masy mięsnej uformowałem kulki, które obtoczyłem w roztrzepanym jajku i bułce. Podsmażyłem je na smalcu, a następnie zapiekłem w piekarniku 5 minut w temperaturze 160 stopni.