Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie od święta i na co dzień polecam
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1075
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 588
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1195
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 248
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1075
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 588
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1195
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 248
Składniki
Polewicę naciąć wzdłuż po środku włożyć do środka ser pokrojony w kostkę spiąć brzegi wykałaczką mięso natrzeć przyprawami z czosnkiem.
Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej posmarowanego olejem piec w 200stopniach pod przykryciem około 1,5 godziny ,na środkowej półce bez termo obiegu funkcja góra dół należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Mięso próbujemy czy jest miękkie w razie potrzeby dopiekamy smacznego