Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie od święta i na co dzień polecam
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 85
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1345
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 297
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 85
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1345
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 297
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 64
Składniki
Polewicę naciąć wzdłuż po środku włożyć do środka ser pokrojony w kostkę spiąć brzegi wykałaczką mięso natrzeć przyprawami z czosnkiem.
Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej posmarowanego olejem piec w 200stopniach pod przykryciem około 1,5 godziny ,na środkowej półce bez termo obiegu funkcja góra dół należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Mięso próbujemy czy jest miękkie w razie potrzeby dopiekamy smacznego