Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie od święta i na co dzień polecam
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8757
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8757
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Polewicę naciąć wzdłuż po środku włożyć do środka ser pokrojony w kostkę spiąć brzegi wykałaczką mięso natrzeć przyprawami z czosnkiem.
Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej posmarowanego olejem piec w 200stopniach pod przykryciem około 1,5 godziny ,na środkowej półce bez termo obiegu funkcja góra dół należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Mięso próbujemy czy jest miękkie w razie potrzeby dopiekamy smacznego