Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25199
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25199
Składniki
Wykonanie: Mięso mielone przyprawić solą i pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem według uznania, wbić jajko i wymieszać z dodatkiem natki pietruszki.
Polędwicę umyć, dobrze osuszyć, natrzeć solą i pieprzem i obsmażyć na oleju ze wszystkich stron.
Na foli aluminiowej w kształcie prostokąta rozłożyć przygotowane mięso mielone, na środku położyć polędwicę, zwinąć w roladę.
Ułożyć w podłużnej formie żaroodpornej.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 50 minut.