Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 78
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 78
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Składniki
Wykonanie: Mięso mielone przyprawić solą i pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem według uznania, wbić jajko i wymieszać z dodatkiem natki pietruszki.
Polędwicę umyć, dobrze osuszyć, natrzeć solą i pieprzem i obsmażyć na oleju ze wszystkich stron.
Na foli aluminiowej w kształcie prostokąta rozłożyć przygotowane mięso mielone, na środku położyć polędwicę, zwinąć w roladę.
Ułożyć w podłużnej formie żaroodpornej.
Piec w temperaturze 180 stopni przez 50 minut.