Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta krucha polędwica to idealny sposób na niedzielny obiad. Mięso znika w mgnieniu oka.
Polecam.
Odsłon: 256
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 97
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5892
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 320
Polecam.
Odsłon: 256
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 97
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5892
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 320
Składniki
Polędwicę przekrój wzdłuż nie rozcinając jej (ma powstac jedna duża rolada)dopraw solą i pieprzem. Masło,pietruszkę i parmezan wymieszaj w misce. Polędwicę posmaruj wcześniej przygotowanym masłem i zwiń. Można związać dratwa i odstawić do lodówki na całą noc. Następnego dnia mięso obsmażamy na złoty kolor na minimalnej ilości oleju na dobrze rozgrzanej patelni. Wkładamy do piekarnika lub frytownicy beztłuszczowej i pieczemy 15-20 min w 180 °