Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta krucha polędwica to idealny sposób na niedzielny obiad. Mięso znika w mgnieniu oka.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3344
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 892
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1173
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 424
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3344
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 892
Składniki
Polędwicę przekrój wzdłuż nie rozcinając jej (ma powstac jedna duża rolada)dopraw solą i pieprzem. Masło,pietruszkę i parmezan wymieszaj w misce. Polędwicę posmaruj wcześniej przygotowanym masłem i zwiń. Można związać dratwa i odstawić do lodówki na całą noc. Następnego dnia mięso obsmażamy na złoty kolor na minimalnej ilości oleju na dobrze rozgrzanej patelni. Wkładamy do piekarnika lub frytownicy beztłuszczowej i pieczemy 15-20 min w 180 °