Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak musztardy, pieprzu i gorczycy
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 874
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2744
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3219
Składniki
Dnia poprzedniego mięso zamarynować w oliwie, sosie sojowym i soku z cytryny.
Dnia właściwego dla konsumpcji dania: mięso osuszyć z marynaty, posolić, pędzelkiem pokryć musztardą ze wszystkich stron i obtoczyć dokładnie w mieszance pieprzu, gorczycy i majeranku.
Piec w temp.180 st. ( u mnie w kombiwarze) ok. 40 min. Po wyjęciu z pieca odstawić przed krojeniem na kilka minut.
Pysznie smakuje z piwkiem porterem. Smacznego