Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak musztardy, pieprzu i gorczycy
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11513
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 295
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 549
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10480
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11513
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 295
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 549
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10480
Składniki
Dnia poprzedniego mięso zamarynować w oliwie, sosie sojowym i soku z cytryny.
Dnia właściwego dla konsumpcji dania: mięso osuszyć z marynaty, posolić, pędzelkiem pokryć musztardą ze wszystkich stron i obtoczyć dokładnie w mieszance pieprzu, gorczycy i majeranku.
Piec w temp.180 st. ( u mnie w kombiwarze) ok. 40 min. Po wyjęciu z pieca odstawić przed krojeniem na kilka minut.
Pysznie smakuje z piwkiem porterem. Smacznego