Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak musztardy, pieprzu i gorczycy
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1796
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1529
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1946
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1796
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1529
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1946
Składniki
Dnia poprzedniego mięso zamarynować w oliwie, sosie sojowym i soku z cytryny.
Dnia właściwego dla konsumpcji dania: mięso osuszyć z marynaty, posolić, pędzelkiem pokryć musztardą ze wszystkich stron i obtoczyć dokładnie w mieszance pieprzu, gorczycy i majeranku.
Piec w temp.180 st. ( u mnie w kombiwarze) ok. 40 min. Po wyjęciu z pieca odstawić przed krojeniem na kilka minut.
Pysznie smakuje z piwkiem porterem. Smacznego