Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak musztardy, pieprzu i gorczycy
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4064
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 750
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2078
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4064
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4064
Składniki
Dnia poprzedniego mięso zamarynować w oliwie, sosie sojowym i soku z cytryny.
Dnia właściwego dla konsumpcji dania: mięso osuszyć z marynaty, posolić, pędzelkiem pokryć musztardą ze wszystkich stron i obtoczyć dokładnie w mieszance pieprzu, gorczycy i majeranku.
Piec w temp.180 st. ( u mnie w kombiwarze) ok. 40 min. Po wyjęciu z pieca odstawić przed krojeniem na kilka minut.
Pysznie smakuje z piwkiem porterem. Smacznego