Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste składniki, mało pracy, pyszny efekt, tak lubimy najbardziej
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 291
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5087
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4875
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45030
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 645
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 291
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5087
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4875
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45030
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 645
Składniki
1. polędwiczki umyć, pokroić na 2-cm plastry, rozpłaszczyć ręką, włozyć do miski, wlac 2 łyżki oliwy, 1 łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki papryki ostrej, 1/3 łyzeczki soli, dodać posiekane zioła i roztarty czosnek, dokładnie wszystko wymieszać, przykryć, odstawić na kilka godz do lodówki, 2. rozgrzać olej, ułozyć polędwiczki, smażyć na średnim ogniu, po ok 3 min z kazdej strony, podawać np z pieczonymi ziemniakami, smacznego