Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste składniki, mało pracy, pyszny efekt, tak lubimy najbardziej
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4446
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1049
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 466
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3059
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38769
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4446
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1049
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 466
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3059
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38769
Składniki
1. polędwiczki umyć, pokroić na 2-cm plastry, rozpłaszczyć ręką, włozyć do miski, wlac 2 łyżki oliwy, 1 łyżkę sosu sojowego, 1/2 łyżeczki papryki ostrej, 1/3 łyzeczki soli, dodać posiekane zioła i roztarty czosnek, dokładnie wszystko wymieszać, przykryć, odstawić na kilka godz do lodówki, 2. rozgrzać olej, ułozyć polędwiczki, smażyć na średnim ogniu, po ok 3 min z kazdej strony, podawać np z pieczonymi ziemniakami, smacznego