Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem, ziemniaczkami i surówką zasmakują każdemu.
miska, ściereczka, patelnia, ręcznik papierowy,
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 865
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2739
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3199
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 865
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2739
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3199
Składniki
Polędwiczki umyć osuszyć. Do miski wlać olej, dodać chrzanu i musztardę chrzanową, dodać przyprawy wymieszać razem z sosem sojowym. Do tak przygotowanej marynaty włożyć polędwiczki zakryć ściereczką i odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Następnie polędwiczki przełożyć na rozgrzany olej kokosowy i piec pod przykryciem przez 30 minut polewając sosem wytworzonym podczas pieczenia. Sos zagęścić według swojego uznania. Podawać z ziemniaczkami i surówką.