Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem, ziemniaczkami i surówką zasmakują każdemu.
miska, ściereczka, patelnia, ręcznik papierowy,
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 926
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 926
Składniki
Polędwiczki umyć osuszyć. Do miski wlać olej, dodać chrzanu i musztardę chrzanową, dodać przyprawy wymieszać razem z sosem sojowym. Do tak przygotowanej marynaty włożyć polędwiczki zakryć ściereczką i odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Następnie polędwiczki przełożyć na rozgrzany olej kokosowy i piec pod przykryciem przez 30 minut polewając sosem wytworzonym podczas pieczenia. Sos zagęścić według swojego uznania. Podawać z ziemniaczkami i surówką.