Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem, ziemniaczkami i surówką zasmakują każdemu.
miska, ściereczka, patelnia, ręcznik papierowy,
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 140
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22335
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 158
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 140
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22335
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 158
Składniki
Polędwiczki umyć osuszyć. Do miski wlać olej, dodać chrzanu i musztardę chrzanową, dodać przyprawy wymieszać razem z sosem sojowym. Do tak przygotowanej marynaty włożyć polędwiczki zakryć ściereczką i odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Następnie polędwiczki przełożyć na rozgrzany olej kokosowy i piec pod przykryciem przez 30 minut polewając sosem wytworzonym podczas pieczenia. Sos zagęścić według swojego uznania. Podawać z ziemniaczkami i surówką.