Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki, cebula, przecier tak mało nam potrzeba do zrobienia jak również do zachęcenia.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie przykładamy na patelnie na rozgrzany olej i prużymy. 2. Pieczarki kroimy drobno i dodajemy do cebuli przyprawiając pieprzem, solą oraz chili. 3. Dodajemy musztardę oraz koncentrat i chwilę prużymy po czym studzimy farsz. 4. Polędwiczkę obieramy z błonek, nacinamy środek długim nożem i doprawiamy solą. 5. Nacięty otwór napełniamy farszem. 6. Polędwiczkę wkładamy w rękaw i układamy na blaszce. 7. Pieczemy 30 minut w 180˚C. 8. Po upieczeniu polędwiczki kroimy plastry i układamy w naczyniu. 9. Sos który powstał podczas pieczenia zaprawiamy z 2 łyżkami mąki pszennej i polewamy polędwiczki. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.