Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki, cebula, przecier tak mało nam potrzeba do zrobienia jak również do zachęcenia.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14151
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16134
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6498
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14151
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1637
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16134
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6498
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, następnie przykładamy na patelnie na rozgrzany olej i prużymy. 2. Pieczarki kroimy drobno i dodajemy do cebuli przyprawiając pieprzem, solą oraz chili. 3. Dodajemy musztardę oraz koncentrat i chwilę prużymy po czym studzimy farsz. 4. Polędwiczkę obieramy z błonek, nacinamy środek długim nożem i doprawiamy solą. 5. Nacięty otwór napełniamy farszem. 6. Polędwiczkę wkładamy w rękaw i układamy na blaszce. 7. Pieczemy 30 minut w 180˚C. 8. Po upieczeniu polędwiczki kroimy plastry i układamy w naczyniu. 9. Sos który powstał podczas pieczenia zaprawiamy z 2 łyżkami mąki pszennej i polewamy polędwiczki. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.